Всичко в тая тема е куку-руко....то ясно, че ако се жениш или купуваш кола си трябва реално запознаване с обекта....ама тоя интернет ви е промил виждането...едно време във в. "Вечерни Новини"...се пускаше проста обява с думи.....продавам еди какво си, за...и т.н...а сега...дори и да заблудиш някой със снимки...файда никаква.....само псувни може да отнесеш.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
То едно време се правеше 1500 лв. вноска за Лада или Москвич, след което чакаш 10-15 години да ти дойде реда за покупка, но това е друга тема...
П.С. За най-нетърпеливите се провеждаше търг на употребявани автомобили, на който можеше да си купиш автомобил, от сорта на Трабант 601 комби, "корекомско" Пежо 404 и т.н.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеВсичко в тая тема е куку-руко....то ясно, че ако се жениш или купуваш кола си трябва реално запознаване с обекта....ама тоя интернет ви е промил виждането...едно време във в. "Вечерни Новини"...се пускаше проста обява с думи.....продавам еди какво си, за...и т.н...а сега...дори и да заблудиш някой със снимки...файда никаква.....само псувни може да отнесеш.....
Нека използваме технологиите в наша полза. Брат ми търси зафира няколко седмици. Знаеш ли колко лъжливи обяви имаше?
Българина лъже повече от циганина. Тааа,мисълта ми беше,гледаш снимките грабвате и отиваш да я видиш for real
---------------------------------------------------
Ръждата никога не спи,явно е работохолик.
Пай сее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеДосега не ми се е случвало да купя кола, която съм харесал по снимка, обаче са полезни донякъде.
Гледах една кола, зад нея в кадъра имаше строяща се сграда, аз обръщам внимание на такива неща. Когато отидох да видя колата, сградата вече беше населена).
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеА по тъмно пазарувал ли си...?....защото аз имам лоши спомени...).
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИ като вали пак не пазарувам. Последния път наруших правилата, купих кола при дъжд и се оказах с течащ радиатор.))....нема се косиш...има и по тежки случай...аз като бях млад и джоба ми беше пудуене блус бенд изядох ебати и дървото...ама след това се учиш..
---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:42 ----------
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеТо едно време се правеше 1500 лв. вноска за Лада или Москвич, след което чакаш 10-15 години да ти дойде реда за покупка, но това е друга тема...
П.С. За най-нетърпеливите се провеждаше търг на употребявани автомобили, на който можеше да си купиш автомобил, от сорта на Трабант 601 комби, "корекомско" Пежо 404 и т.н.
---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 22:51 ----------
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеНе съм съгласен. Лично аз преди да си набележа екземпляри за оглед проверявам хубаво снимките. Едно време беше така,но сега сме в 21 век. Всеки иска да спести време и нерви за да не обикаля като глуА кучка. Така,че това с обявите,снимките и още нещо е полезно.
Нека използваме технологиите в наша полза. Брат ми търси зафира няколко седмици. Знаеш ли колко лъжливи обяви имаше?
Българина лъже повече от циганина. Тааа,мисълта ми беше,гледаш снимките грабвате и отиваш да я видиш for real
Е не си съгласен, ама пак българина те върна един век назад...ако прочетеш какво си написал, ще се съгласиш с мен...)
Пай сее ...)
Comment
-
Съгласен съм,че трябва гледане. Ама,каквото е писано това ще стане. Набелязал съм едно пежо 807 и ще ходя да се пробвам бартер и доплащане от моя страна,че 156 вече ми е малка.
Пай сее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
А на това Пежо само ако знаеш къде е заврян двигателя... Шефът ми си купи Lancia Phedra, която де факто е Пежо 807, наложи му се да сменя гарнитура на главата, отгоре се махат корите на чистачките, кабели, маркучи, аба мамата си е евало, снимките, които ми показа ме разбиха...Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Ходих да я гледам тази, закачих я на лаптоп, нищо няма като грешки, запали студена, не тракат повдигачи. Не тресе маховика. Маслото е бистро, няма видими течове на масло. Салонът е доста запазен. Гумите са прилични. За 7000 лв е кукличка. Горе-долу е както на снимките.
http://www.cars.bg/c20061413.2 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеА на това Пежо само ако знаеш къде е заврян двигателя... Шефът ми си купи Lancia Phedra, която де факто е Пежо 807, наложи му се да сменя гарнитура на главата, отгоре се махат корите на чистачките, кабели, маркучи, аба мамата си е евало, снимките, които ми показа ме разбиха...
Comment
-
Първоначално публикувано от anttonev Покажи съобщениеХодих да я гледам тази, закачих я на лаптоп, нищо няма като грешки, запали студена, не тракат повдигачи. Не тресе маховика. Маслото е бистро, няма видими течове на масло. Салонът е доста запазен. Гумите са прилични. За 7000 лв е кукличка. Горе-долу е както на снимките.
http://www.cars.bg/c2006141
Явно е читава, защото в мобилето пише, че е продадена...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Колеги едно бързо въпросче да не правя тема ако е писано вече. Преди около 2месеца купих една 147ца на далавера и сега от няколко дена на сам на първо палене сутрин ми мигат и дисплеите с км и часовника, както и не мога да тръгна веднага, подавам газ и губи мощност. Не свети чек или др лампа по таблото. Като дам на първа и малко газ да потегля се дави и пука леко. Като загася и запаля на ново всичко е ок, форсира се не мигат табла и така. Преди да ходя по сервизите да ме подготвите малкоEx Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеЯвно е читава, защото в мобилето пише, че е продадена...Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
DUCATI Monster
Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX
Comment
Comment